Εταιρία

Η εμπειρία των φορέων της εταιρίας μας αρχίζει από το 1965. Μέχρι το 1972 η επιχείρηση, (ατομική τότε) κατασκεύαζε κλασέρ, ντοσιέ και άλλα είδη αρχειοθέτησης, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της αγοράς με την εμπορική επωνυμία ram’s.

To 1975 επεκτάθηκε στην κατασκευή των μηχανισμών των κλασέρ. Επιτυγχάνοντας άριστη ποιότητα με τους μηχανισμούς ram’s κατέκτησε την εμπιστοσύνη της αγοράς και καταξιώθηκε μεταξύ των πρώτων ποιοτικά κατασκευαστών στην Ευρώπη.


Το 1989 μετετράπη σε Ανώνυμη Εταιρία.

Συνεργάζεται και διανέμει προϊόντα αξιόπιστων οίκων διεθνώς καταξιωμένων, επιτυγχάνοντας άριστο και άμεσο service σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δραστηριοποιείται πλήρως οργανωμένη στην κατασκευή κλασέρ – ντοσιέ και λοιπών ειδών αρχειοθέτησης, κατάλληλων για προβολή & διαφήμιση εταιριών, προγραμμάτων κλπ. Έτσι επιτυγχάνει με το καλύτερο κόστος, να συνδυάζει την πρακτική πλευρά της αρχειοθέτησης και ταυτόχρονα τη διαρκή και ανέξοδη διαφήμιση.

Σήμερα η εταιρία έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στα παραπάνω είδη, άρχισε να δραστηριοποιείται στον Βαλκανικό και Μεσογειακό χώρο, οργανώνοντας την προβολή της και ερευνώντας τρόπους και μεθόδους που θα την βοηθήσουν καλύτερα στην επιτυχία του νέου στόχου.

Νέα προϊόντα

 Υφάσματα βιβλιοδεσίας BRILLIANTA σε 30 και πλέον χρώματα

 Βίδες βιβλιοδεσίας, σε διάφορα μεγέθη.

 

 Μαγνήτες νεοδυμίου, απλοί και αυτοκόλλητοι.

 

 Μεταλλικοί δίσκοι για μαγνήτες, απλοί και αυτοκόλλητοι.

 Μαγνητική ταινία αυτοκόλλητη, 10 mm (πλάτος) x 10 mm (πάχος) σε ρολό των 30 μέτρων.

 Μαγνητική ταινία αυτοκόλλητη, 10 mm (πλάτος) x 15 mm (πάχος) σε ρολό των 30 μέτρων.

Social media

Like us on Facebook
Follow us on Instagram

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ram's
Ram's
ΣΤΑΘΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΕ
 

Διεύθυνση: 
Τηλέφωνα: 
Fax: 
Email: 

Χρήστου Λαδά 40, 12132 Περιστέρι
2105715243, 2105735160
2105738641
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (διαφημιστικά κλασέρ-ντοσιέ)

Βρείτε μας στο Χάρτη

Χάρτης Πρόσβασης